Inge

 

Het verhaal van Inge. Een vriendschap wat nu zo ongeveer een 10 jaar geleden begon in Nijmegen. Het studenten leven, studeren en vooral genieten van alles.. maar deze lieve vrouw doet dit nog steeds. Hier heb ik veel bewondering voor. Inge kan iets moois halen uit de kleinste dingen, wat uiteindelijk heel groot blijkt te zijn. Die ik soms nog zag, maar daar liet zij mij van bewust worden. En het mooie is dat ieder persoon dit mag doen op haar manier.

Mijn lieve vriendin is zwanger! (onder tussen al bevallen)
Dit liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan en spraken we af wanneer haar buik op het allermooiste rond was. Haar foto's werden zowel binnen als buiten gemaakt, wat voor een mooie selectie heeft gezorgd. Het warme binnen, maar de oh zo mooie natuur buiten. 

Binnen kan altijd gebruik worden gemaakt van de eigen spulletjes en ben je in jouw eigen warme en veilige omgeving. Buiten is het zo mooi dat de natuur al zijn werk doet en dat een eigen dekentje, kleding (er is ook een mogelijkheid van mijn klanten garderobe) en natuurlijk de dierbare die erbij zijn. 

Inge haar mooie dochter hier nog in de buik. Blijft zo een wonder dat er een kindje in de buik mag groeien van een vrouw.