Reviews

Dankjewel dat je voor mij even de tijd neemt om een review te typen! Dit is voor mij heel waardevol. 


Rating: 4.2 sterren
30 stemmen

Reacties

Michelle
een maand geleden

Dankjewel voor de mooie foto’s van ons gezin. Je straalt veel rust uit en neemt de tijd waardoor we ons erg op ons gemak hebben gevoeld.

Elaine Hendriks
2 maanden geleden

Heel blij met de foto’s uit de newbornshoot evenals de shoot van de zwangerschap.
Yael is zeer prettig in omgang waardoor je je snel op je gemak voelt voor de camera.

Michelle
3 maanden geleden

Voor de tweede keer een shoot gehad bij Yael, daarnaast hebben ook twee van mijn beste vriendinnetjes en mijn schoonzusje een shoot bij haar gedaan omdat ze onze foto's zo mooi vonden! Dat zegt genoeg, toch? Eigenlijk is een review niet eens echt nodig. De foto's spreken voor zich! Heel erg bedankt, Yael! Hopelijk staan we in de toekomst nog vaker voor je camera!

Solange Tychon
4 maanden geleden

Intussen zijn wij vaste klant bij Yael, ze heeft een aantal keer ons gezin op de foto gezet (intussen met uitbreiding), zwangerschapsfoto’s gemaakt en de foto’s op onze bruiloft. We hebben bij onze dochter ook via een andere fotograaf foto’s mogen laten maken maar deze vallen in het niet bij de foto’s van Yael. Elke keer als wij voor de camera staan voelt dit niet zo en worden er natuurlijke foto’s gemaakt, Yael krijgt onze kinderen áltijd goed erop. Ook is altijd wel de emotie te zien in bepaalde foto’s, je ziet bij ons ook duidelijk de liefde tussen ouder en kind, deze weet Yael keer op keer goed vast te leggen. De keuze is bijna altijd onmogelijk voor ons omdat er zo veel leuks bij zit. Wij zijn helemaal tevreden en zullen zeker blijven terugkomen!

Renée
5 maanden geleden

Yael is rustig, vriendelijk en professioneel in haar benadering. Hierdoor wordt er een fijne sfeer gecreëerd en voel je je al snel op je gemak. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar in de (nabije) toekomst.

Kirsten van den Bosch
5 maanden geleden

Heel dankbaar voor de mooie foto’s tijdens onze zwangerschap! Ze zijn echt heel mooi geworden!
Yael weet wat ze doet en wat de beste plekjes zijn om de mooiste foto’s te maken.

Lin
5 maanden geleden

Zo dankbaar voor de prachtige foto’s van ons kleine meisje! We konden niet kiezen en hebben zelfs foto’s bijgekocht. Ook de shoot zelf was ontzettend prettig! We zullen ons zeker weer snel melden bij Yael.

Melissa
6 maanden geleden

Al meerdere shoots bij Yael gedaan en over 2 weken volgt de newborn shoot. Elke keer zijn de foto’s weer prachtig. Yael neemt alle tijd en stelt je erg op je gemak. Kan niet wachten om de volgende foto’s weer te krijgen. Dankjewel yael

Nancy
6 maanden geleden

Wat een prachtige foto’s van ons gezin heeft Yael gemaakt. Heel kostbaar. Hartstikke bedankt!

Rachelle
7 maanden geleden

Wij zijn iedere keer ontzettend blij en onder de indruk van de foto's die Yael van ons maakt. Er staan er dan ook al enkele te pronken in ons huis, ik weet zeker dat dit niet de laatste zullen zijn en dat we nog de nodige foto's zullen laten maken door Yael! Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze speciale momenten.

Reactie plaatsen