Reviews

Dankjewel dat je voor mij even de tijd neemt om een review te typen! Dit is voor mij heel waardevol. 


Rating: 4.2647058823529 sterren
34 stemmen

Reacties

Bonnie
een maand geleden

Super leuke en relaxte shoot met Yael gehad! Ze nam rustig de tijd en we voelde ons zeker op ons gemak! We zijn heel blij met het resultaat. Dankjewel nogmaals 🥰

Chelsea
een maand geleden

Vorige week een mini shoot gehad samen met ons zoontje van 4. Er was een hele mooie locatie uitgekozen en Yael had veel tips of ideeen tijdens de shoot wat erg fijn was. Zou zeker nog eens terug gaan!

Jacintha van den Eijnden
2 maanden geleden

Vorige week een buiten fotoshoot gehad met Yael en mijn zoontje. Ondanks de nieuwe regels met betrekking tot buiten fotografie, heeft ze een hele mooie locatie gevonden.

Het was mooi weer voor de fotoshoot maar voor de kleine man toch wat koud. Hier ging Yael super mee om. Indien we merkte dat Julian het koud kreeg, kon ik ter alle tijden even een deken om hem heen slaan voor hem op te warmen. Ook hielp ze met het helpen van de spullen dragen, zoals de verzorgingstas. Heel blij mee. Ook voelde ik geen druk mbt de tijd.

Het contact verliep snel via de mail en Instagram. Ook bij vragen en opmerkingen paste je het gelijk dezelfde dag nog aan, complimenten!

Kleine tip: Zet een persoonlijke handtekening onder de mail. Met hierin je gegevens en je logo.

Super bedankt voor de mooie foto’s.
Groetjes van ons🩵

Rianne
2 maanden geleden

Vorige week voor het eerst een (mini) fotoshoot gehad met mijn vriend. Via een collega ben ik bij Yael terechtgekomen en wat een aanrader. Mijn vriend en ik vonden de shoot in het begin een beetje ongemakkelijk, maar Yael was rustig en stuurde ons goed aan. Ook was er ruimte voor eigen inbreng van ideeën. Het was een mooie locatie en de foto’s zijn ook super geworden! Verder is er fijn en snel contact online en heb je de foto’s binnen een week.

Darcy van kerkhof
2 maanden geleden

Wij hebben 2 shoots laten doen door Yael, wij kunnen zeggen dat we super blij zijn met de foto’s. Ook is Yael een fijn persoon die een fotoshoot minder bedrukkend laat voelen. Bij de volgende shoot weten wij bij wie we moeten zijn. Echt een aanrader!

Yvette
2 maanden geleden

Al de tweede keer een shoot gehad bij Yaël. Met n gezin van 6 soms best een opgave. Hoe krijg je iedereen er spontaan en als zichzelf op. Iedereen voelde zich op zn gemak en de shoot vloog dan ook om. Hele leuke spontane foto's en zelfs als 1 vd kids dan niet kijkt weet Yaël t in combinatie met n andere foto wel goed te krijgen. 🥰 superfijn!

Judith Clement
2 maanden geleden

Yael heeft de newbornshoot van onze oudste dochter gedaan en dit waren zulke mooie foto’s, dat we nu bij de tweede keer opnieuw Yael hebben gevraagd voor de zwangerschaps- en newbornshoot. De zwangerschapsshoot hebben we pas geleden gedaan en het was ontzettend fijn. Ondanks het slechte weer nam ze de tijd om te wachten op het zonnetje (en die kwam!), ze straalde heel veel rust en vriendelijkheid uit waardoor mijn dochtertje zich heel erg op haar gemak voelde. Dat zie je ook op de foto’s terug, ze zijn prachtig geworden! We zijn er zo ontzettend blij mee! Ook het bewerken heeft Yael heel snel gedaan waardoor we niet lang hebben hoeven wachten. We verheugen ons al op de newbornshoot! Nogmaals bedankt Yael :)

Truus
3 maanden geleden

We kregen onze fotoshoot kado van onze kinderen. We hebben zelf veel invloed gehad over de invulling daarvan. Yaël heeft met veel geduld mooie natuurlijke foto's gemaakt van ons hele gezin. Daar zijn we heel tevreden over.
Deze fotograaf is wat ons betreft een aanrader voor eenieder die houdt van natuurlijke poses.

Sharon
3 maanden geleden

Pregnancy en newborn shoot
Yael is echt een aanrader voor iedereen. Ondanks dat mijn vriend en ik beide totaal niet van foto’s houden, hebben we in beide shoots ons op ons gemak gevoeld dankzij Yael. Ze straalt rust uit, geeft duidelijk aan wat we mogen doen en bovenal: maakt prachtige foto’s!
Gaat ook leuk om met onze hond, en is heel lief met onze zoon. Houdt rekening met onze wensen en heeft zelf ook voorstellen/ideeën.
Al met al: super prettig en zacht persoon, en dat straalt ze ook uit bij het maken van de foto’s. En zoals gezegd: ontzettend blij met het resultaat, we hadden het niet beter kunnen wensen!

Femke Maassen
4 maanden geleden

Yael maakte binnen 10 minuten portretfoto’s van onze 10 maanden oude dochter. Het resultaat is echt fantastisch! Lachende, serieuze en gekke foto’s zaten er tussen. Heel blij met het resultaat!

Reactie plaatsen