Reviews

Dankjewel dat je voor mij even de tijd neemt om een review te typen! Dit is voor mij heel waardevol. 


Rating: 4.1935483870968 sterren
31 stemmen

Reacties

Rochelle Lucassen
11 dagen geleden

Een zwangerschapsshoot en een newboornshoot gehad met Yael. Ontzettend blij met het resultaat van beide shoots. Verder is het heel prettig dat Yael echt de tijd neemt en rust uitstraalt waardoor wij ons op ons gemak voelde voor de camera.

Chayenne
een maand geleden

Voor de eerste keer een shoot gehad bij Yael! Ik kwam er pas op het laatste moment achter dat ik toch graag een zwangerschapsshoot wilde. Yael had op zeer korte termijn gelukkig plek!
Foto’s zijn gemaakt op de hei. Het was een gezellige avond met veel lachen omdat het toch wat onwennig is voor de camera. Hele mooie foto’s mogen ontvangen! Wij zijn er heel blij mee en kunnen niet wachten op de newborn shoot! Hele duidelijke uitleg over haar werkwijze! Ook werkt Yael nauwkeurig en snel! Wij komen bij jou terug!!
Dankjewel!

Lin
een maand geleden

Al meerdere keren een shoot gehad bij Yael en elke super tevreden met het resultaat! Toen ons dochtertje niet helemaal happy was tijdens de shoot, had Yael het geduld om haar even haar eigen gang laten gaan en zelfs toen zaten er weer prachtige foto’s bij! We komen graag in de toekomst weer bij Yael terug!

Imke Pasmans
3 maanden geleden

De foto’s van onze dochter en gezin zijn onbedwongen, vrolijk en ‘gewoon zoals wij zijn’. Precies wat we hadden gehoopt! Wij komen zeker terug.

Wendy Scipio-Meuffels
4 maanden geleden

Wederom mooie foto’s mogen ontvangen, nu van een minishoot! Zeer tevreden over het resultaat!
Yael is een lieve en vriendelijke dame die engelen geduld heeft, wat heel fijn is met kindjes!

Merel Jacobs
5 maanden geleden

Wat zijn wij ontzettend blij met de prachtige foto’s! Ondanks dat wij niet graag voor de camera staan, heeft Yael ons voor de 3de keer gefotografeerd. Ze weet ons en de kinderen gerust te stellen. Hierdoor laat yael doormiddel van de foto’s de werkelijkheid zien. Dank hiervoor!

Linda
5 maanden geleden

Voor de eerste keer een shoot gedaan bij Yael, en komen zeker een keer terug!
De sfeer is goed en de kinderen waren erg op hun gemak door de rust die Yael uitstraalt, heel fijn!
En we zijn natuurlijk heel blij met de mooie foto’s!

Maureen
5 maanden geleden

In één woord: wauw! Het contact met Yael verliep vlot en tijdens de shoot wist zij ons meteen op ons gemak te stellen. Dit, in combinatie met Yael haar kunde, resulteert in prachtige foto's van ons gezin waar wij heel trots op zijn! Zeker voor herhaling vatbaar!

Angela
5 maanden geleden

Wij hebben afgelopen weekend de lente minishoot gehad bij Yael. Was een leuke, mooie plek waar we de shoot hadden en het zijn mooie foto's geworden!

Michelle
7 maanden geleden

Dankjewel voor de mooie foto’s van ons gezin. Je straalt veel rust uit en neemt de tijd waardoor we ons erg op ons gemak hebben gevoeld.

Reactie plaatsen