Reviews

Dankjewel dat je voor mij even de tijd neemt om een review te typen! Dit is voor mij heel waardevol. 


Rating: 4.21875 sterren
32 stemmen

Reacties

Femke Maassen
15 dagen geleden

Yael maakte binnen 10 minuten portretfoto’s van onze 10 maanden oude dochter. Het resultaat is echt fantastisch! Lachende, serieuze en gekke foto’s zaten er tussen. Heel blij met het resultaat!

Iris Seroo - Hensgens
3 maanden geleden

Lieve Yael.
23.09.2023 zijn wij getrouwd,
Yael heeft deze mooie en bijzondere dag voor ons
vast gelegd.❤️

Jij lieve yael stelde mij die dag erg gerust jij dacht die dag met ons mee, Als wij of onze ceremoniemeester jouw iets vroegen was dit allemaal prima, jouw was die dag niks te veel
En zelfs tijdens de fotomomenten had jij hele leuke en mooie iedee 🥰


Jou lieve woorden toen je naar huis.

Yael jij bent een topper!🍀😘

Een top fotograaf en een echte aanrader!

Nu na genieten van onze foto’s en ons fotoboek wat we hebben mogen ontvangen!💖💍


Liefs!❤️

Chayenne
4 maanden geleden

Afgelopen week de newborn shoot gehad nadat we ook de zwangerschaps shoot gehad hebben bij Yael. Ondanks dat mijn dochtertje huilerig was had Yael alle geduld en ging heel liefdevol met haar om. Niets was haar teveel. En weer zoveel mooie foto’s mogen ontvangen! Zo blij ermee! Dankjewel!

Laura
4 maanden geleden

Afgelopen weekend mijn zwangerschapsshoot bij Yael gehad.
Yael is een lieve vrouw, heeft veel geduld en weet precies wat ze doet. Ze stelde ons erg op het gemak en gaf aanwijzingen, waardoor de foto’s super mooi zijn geworden.

Paul
4 maanden geleden

Yael nam alle tijd om de foto’s van ons gezin te nemen. Ze speelt heel goed in op beweeglijke kinderen en vraagt naar de wensen betreffende locatie of soort foto’s Wat een mooie plek had ze uitgekozen!
Snelle reacties, snelle levering en een heel fijn persoon in de omgang.

Joelle
5 maanden geleden

Wij hebben een zwangerschapsshoot en een newborn shoot gehad bij Yael. Yael heeft prachtige foto’s gemaakt en daarbij ruim tijd genomen en geduld gehad om ongedwongen foto’s te kunnen maken. Blij met de mooie herinneringen :)

Rochelle Lucassen
6 maanden geleden

Een zwangerschapsshoot en een newboornshoot gehad met Yael. Ontzettend blij met het resultaat van beide shoots. Verder is het heel prettig dat Yael echt de tijd neemt en rust uitstraalt waardoor wij ons op ons gemak voelde voor de camera.

Chayenne
6 maanden geleden

Voor de eerste keer een shoot gehad bij Yael! Ik kwam er pas op het laatste moment achter dat ik toch graag een zwangerschapsshoot wilde. Yael had op zeer korte termijn gelukkig plek!
Foto’s zijn gemaakt op de hei. Het was een gezellige avond met veel lachen omdat het toch wat onwennig is voor de camera. Hele mooie foto’s mogen ontvangen! Wij zijn er heel blij mee en kunnen niet wachten op de newborn shoot! Hele duidelijke uitleg over haar werkwijze! Ook werkt Yael nauwkeurig en snel! Wij komen bij jou terug!!
Dankjewel!

Lin
7 maanden geleden

Al meerdere keren een shoot gehad bij Yael en elke super tevreden met het resultaat! Toen ons dochtertje niet helemaal happy was tijdens de shoot, had Yael het geduld om haar even haar eigen gang laten gaan en zelfs toen zaten er weer prachtige foto’s bij! We komen graag in de toekomst weer bij Yael terug!

Imke Pasmans
8 maanden geleden

De foto’s van onze dochter en gezin zijn onbedwongen, vrolijk en ‘gewoon zoals wij zijn’. Precies wat we hadden gehoopt! Wij komen zeker terug.

Reactie plaatsen